Ζεόλιθος – Λάδι κάνναβης

Χειροποίητο σαπούνι με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο, λάδι κάνναβης, αιθέρια έλαια από μέντα, νερό αμαμελίδας και ζεόλιθο.

*Τονώνει, δροσίζει, συσφίγγει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
**Ιδανικό για τις ανάγκες της ανδρικής φροντίδας, με πλούσιο αφρό για το ξύρισμα, κατάλληλο και για όλο το σώμα.


Βιολογικό λάδι κάνναβης ψυχρής έκθλιψης που προέρχεται από τους σπόρους της ήμερης κάνναβης (sativa cannabis) ή κλωστικής κάνναβης, που θεωρείται από τα ιστορικότερα, σημαντικότερα και υψηλής διατροφικής αξίας έλαια.

Το έλαιο κάνναβης έχει μεγάλη απορροφητικότητα από το δέρμα και αντιφλεγμονώδεις, ενυδατικές, αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες, αποτελώντας ιδανική συμπληρωματική φροντίδα για δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, έκζεμα, η ακμή.

Συναντάμε την τέλεια αναλογία των ωμέγα λιπαρών οξέων, ωμέγα6 προς ωμέγα3, η οποία δεν συναντάται σε κανένα άλλο έλαιο.

Ο Ζεόλιθος είναι πορώδες ορυκτό που δημιουργείται μέσα από τις φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων χρόνων. Πλούσια πηγή εξαιρετικού ζεόλιθου είναι όλη η περιοχή της Θράκης, η καθαρότητα του οποίου αγγίζει το 95%,  κατατάσσοντας τον στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως.

Η ονομασία προέρχεται από το ΖΕΩ=ΒΡΑΖΩ και ΛΙΘΟΣ=ΠΕΤΡΑ γιατί όταν θερμανθεί αποβάλλει, με τη μορφή φυσαλίδων, το νερό που έχει συγκρατήσει, δίνοντας την εντύπωση ότι βράζει .

Η μοναδική του κρυσταλλική δομή, παγιδεύει μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα και αυτό επειδή ο Ζεόλιθος είναι ένα από τα λίγα αρνητικά φορτισμένα προϊόντα στη φύση.

Μπορεί να λειτουργήσει ως ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας, βελτιώνοντας την ζωτικότητα της επιδερμίδας και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.